Yasak Elma 116. Bölüm Full İzle! 18 Ekim Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 103. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının fenomen yapımı Yasak Elma dizisi, yeni sezonunun heyecanlı bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde Yıldız’ın entrikalar ile dolu planlarını ekranlara getirecek olan Yasak Elma dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor. Peki, Yasak Elma dizisi 115. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

İddialı bir sezon ile FOX TV ekranlarına gelmeye devam eden Yasak Elma dizisi, heyecanın dozunu tam gaz artırıyor. Bu sezon başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi iddialı isimleri bulunduran Yasak Elma dizisi, entrikalar ile dolu yeni bölümleri ile bir kez daha seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yeni bölümü ile bu akşam seyircisinin karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisi, bu sezon da her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 115. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yasak Elma dizisi, 115. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; ihanete uğradığını öğrenen Yıldız, Kumru ve Çağatay ile oyun oynamaya başladı. Boşanmak için ilk adımı atan Yıldız, delil bulana dek sessizliğini korumaya karar verdi. Çağatay ve Kumru’dan ayrı ayrı intikam almak için harekete geçen Yıldız; Doğan, Kumru ve Çağatay ile birlikte çıktığı yemekte yaptığı imalar ile Doğan’ı şüphelendirmeye başladı. Öte yandan intikam planına tam gaz devam eden Doğan, Çağatay’ın şirketine ortak oldu. Doğan ile giderek yakınlaşan Ender ise, oldukça sürpriz bir biçimde Doğan’ın evli olduğunu öğrendi.

Yasak Elma Dizisi 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarında olacak olan Yasak Elma dizisi, 116. bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde; Yıldız, delil toplayarak aldatıldığını kanıtlamak için harekete geçecek. Emir’den fotoğrafçı tutmasını isteyecek olan Yıldız, arkadaşlarının yardımı ile delilleri topladıktan sonra Çağatay ile yüzleşecek. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.