Elkızı Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 23 Ekim 2021 Elkızı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yapan El Kızı dizisi, ilk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Dram dolu bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Elkızı dizisinin 1. bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Elkızı 1. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezona FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan El Kızı dizisi, ilk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Dram dolu bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Elkızı dizisinin 1. bölüm fragmanında da televizyon izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, Elkızı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elkızı dizisi 1. bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Yeni sezonun yeni hikayesi olacak olan Elkızı dizisi, sezonun iddialı yapımlarından biri olmak hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor. Oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci (Ezo Bozdağlı), İsmail Ege Şaşmaz (Harun Karasu), Perihan Savaş (Cavidan Bozdağlı), Fikret Kuşkan (Resul Bozdağlı), Münir Can Cindoruk (Ali Demir), Sedef Avcı (Zeliha Bozdağlı), Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Macit Koper, Nur Yazar, Mesut Kaytan, Beyza Dolu, Zeynep Ülsever, Can Büyükaltay, Alayça Öztürk gibi iddialı isimleri buluşturan Elkızı dizisi, bu hafta ilk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Öte yandan televizyon izleyicisinin merakla beklediği Elkızı dizisi bu haftadan itibaren her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanmayı planlıyor.

Elkızı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

NTC Medya imzası ile ilk bölümünü 23 Ekim 2021 Cumartesi günü yayınlayacak olan Elkızı dizisi, yönetmen koltuğunu Feride Kaytan’a, senaryosunu ise Hilal Yıldız’ın kalemine emanet etmiş bulunuyor. Çekimlerinin Muğla ilinin Ula ilçesi ve çevresinde gerçekleştiren Elkızı dizisi, 1. bölüm fragmanı ile televizyon izleyicisini de heyecanlandırmayı başarıyor.

Elkızı Dizisi 1. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu hafta ilk kez gelecek olan Elkızı dizisi, 1. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Annesinden kendisine kalan anılar ile babasının zulmüne karşı durmaya çalışan Ezo’nun hikayesini ekranlara getirecek olan Elkızı dizisinin 1.bölümünde; annesi Zeliha’nın ölümünden sorumlu tuttuğu babası Resul ve babaannesinin Cavidan zulmünden kurtulmak isteyen Ezo, savaşmayı tercih edecek. Bu esnada Harun ve annesi Neriman’ın avı olduğundan habersiz olan Ezo, ayakta tek başına durmak için gerekirse herkesi karşısına almayı göze alacak. Yeni dizi Elkızı, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.