Yasak Elma 118. Bölüm Full İzle! 1 Kasım Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 118. Bölüm izle ve Yasak Elma 118. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 118. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 118. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Yasak Elma dizisi, entrikalı senaryosu ile kaybettiği ilgiyi yeniden toparlıyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle reytinglerin zirvesine oturan Yasak Elma dizisi, bu hafta en iddialı bölümlerinden biri ile ekranlara gelerek, zirvedeki yerini korumak istiyor. Peki, Yasak Elma dizisi 117. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Beşinci sezonu ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya başlayan Yasak Elma dizisi, entrikanın dozunu tam gaz artırmaya devam ediyor. Her hafta seyircisini şaşırtan olay örgüsü ile ekranlara gelen Yasak Elma dizisi, şu sıralar pazartesi reytinglerinin zirvesine de oturmuş bulunuyor. Öte yandan başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 117. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 25 Ekim 2021 Pazartesi günü gelen Yasak Elma dizisi, 117. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Çağatay’ın Yıldız’a yalan söylediğini fark eden Asuman’ın Çağatay’ın peşine düşmesi ile planları altüst olan Yıldız, aradığı kanıtı bulamayacağını fark etti. Daha fazla bu durumu içerisinde tutamayacak olan Yıldız, Kumru ve Çağatay için akıl almaz bir intikam planı hazırladı. Bu esnada Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığından emin olan Asuman, Ender’den yardım istedi. Yıldız’ın değişen hareketleri nedeniyle bir şeyler döndüğünü fark eden Doğan ise, Yıldız’ın Kumru’yu rezil etmesini önlemek için harekete geçti. Öte yandan Yıldız’ın ödül töreninde Kumru ve Çağatay arasındaki ilişkiyi ifşa etmesi tüm dengeleri birden değiştirdi!

Yasak Elma Dizisi 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yasak Elma dizisi, 118. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 118. bölüm fragmanlarına göre; Yıldız, evi terk edecek. Çağatay pişman olup, Yıldız’ın peşine düşecekken; Ender, bu aldatma hikayesinde Doğan’ın tarafını tutmaya başlayacak. Ekranların fenomen yapımı Yasak Elma dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.