Yasak Elma 126. Bölüm Full İzle! 27 Aralık Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 126. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 126. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 126. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 126. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Merak ile takip edilen Yasak Elma dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Heyecanlı bir bölüm ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanan Yasak Elma dizisinde bu hafta Kumru emeline nihayet ulaşıyor. Peki, Yasak Elma dizisi 125. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Entrikalar ile dolu hikayesi ile FOX TV ekranlarındaki yerini beşinci sezonu ile almaya devam eden Yasak Elma dizisi, reytinglerin zirvesindeki yerini koruyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi iddialı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi, Med Yapım imzası ile FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Yasak Elma dizisi, pazartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Yasak Elma Dizisi 125. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 20 Aralık 2021 Pazartesi günü gelen Yasak Elma dizisi, 125.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde; Kumru, Yıldız ile Çağatay’ın boşanma sürecini hızlandırmak için Çağatay’dan vazgeçmiş gibi göstermeye başladı. Bunun için Ömer’i kullanan Kumru, Ömer ile yaklaşmaya devam etti. Ömer ile Kumru arasındaki ilişkiden emin olmak isteyen Yıldız, onların nişanlanması için harekete geçerken; Çağatay’ın Yıldız ve Doğan için hazırladığı tuzak, boşanmayı hızlandırmak için yeterli olacak mı merak ile beklenilmeye başlandı.

Yasak Elma Dizisi 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara yeni bölümü ile gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisi, 126. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 126. bölüm fragmanına göre; Ender, Doğan ile birlikte olduğunu basına duyurmak için yeni bir tuzak kuracak. Arzu, Feyza aracılığıyla Sami’ye ulaşacakken; Yıldız, Kumru ile Ömer’e inandığı için Çağatay’dan boşanacak. Ancak, bu boşanmanın ardından Kumru’nun yalıya geri dönecek olması, tüm planı ortaya çıkaracak. Merak ile beklenilen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.