İpli Bikinili Görüntüsü Olay Olmuştu! Cezası Belli Oldu! "Kitap Okuma Cezası" Melisa Aydınalp Kimdir, Kaç Yaşında?

İpli Bikinili Görüntüsü Olay Olmuştu! Cezası Belli Oldu! "Kitap Okuma Cezası" Melisa Aydınalp Kimdir, Kaç Yaşında?
Kadıköy'de İpli bikinisiyle gezen manken Melisa Aydınalp, adli mercilere sevk edildi. Alınan kararla, Aydınalp'a "ahlak ve toplumsal değerler" konulu kitaplar okuma şartı getirildi. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ünlü manken Melisa Aydınalp, İstanbul'da popüler bir caddede giydiği dikkat çekici bikini ile gündem oldu. Aydınalp'in bu cesur tercihi sosyal medyanın yanı sıra adli mercilerin de gündemine oturdu.

ekran-goruntusu-2023-09-22-224623.jpg

Bağdat Caddesi'nde çekilen ve sosyal medyada hızla yayılan bikinili görüntülerin ardından Melisa Aydınalp, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı. Adliyede verdiği ifadenin ardından 'hayasızca hareketler' suçlamasıyla Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Aydınalp, alınan kararla belli bir süre yurtdışına çıkamayacak.

ekran-goruntusu-2023-09-22-224710.jpg

Ancak asıl dikkat çeken karar, mankenin haftada en az iki gün "ahlak ve toplumsal değerler" üzerine kitaplar okuması yönünde oldu. Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, Melisa Aydınalp'in Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından belirlenecek bir kütüphanede bu temada kitaplar okuması ve bu okumalarını belgelemesi şartını getirdi.

Bu karar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve çok sayıda kullanıcı tarafından tartışıldı. Kimi kullanıcılar kararı desteklerken, kimi kullanıcılar da bu tür bir "cezanın" çağdaş bir toplum için uygun olmadığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum