Ankara Haber: Yeni İmar Yolları Pursaklar’a Değer Katıyor!

Ankara Haber: Yeni İmar Yolları Pursaklar’a Değer Katıyor!
İlçeye olan yoğun ilgi ve artan nüfus oranı ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların kolay ulaşım sağlaması için yatırımlarına devam ediyor.

Her geçen gün değişmeye, dönüşmeye ve hızla büyümeyi sürdüren ilçede Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını zenginleştirmek, alternatif yol güzergâhlarını çeşitlendirmek ve güven altında seyahat edebilmeleri için yeni imar yolları inşa etmeye devam ediyor.

‘‘İlçemizde yol akışını daha sağlıklı hale getirmek adına yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz’’

Gelişen, dönüşen ve her gün büyümeye devam eden Pursaklar’a yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni sosyal alanları, yeni spor alanları, yeni kültür alanları ve yeni yeşil alanları ile her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline dönüşmesiyle yoğun ilgi görmeye başlayan ilçemizde yol akışını daha sağlıklı hale getirmek adına yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Açılan yeni yollarla birlikte ilçe sakinlerimiz ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek. Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan yerlere imar yolu açmak için çalışmalarını sürdürürken, ilçe genelinde yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarının hava koşulları el verdiği sürece devam edeceği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.