Ankara Haber: Tamer Karadağlı’dan Ertuğrul Başkan’a Ziyaret

Ankara Haber: Tamer Karadağlı’dan Ertuğrul Başkan’a Ziyaret
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti.

Pursaklar’ı kültür ve sanat alanında bir merkez haline getirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı makamında ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Ertuğrul Çetin, Tamer Karadağlı ile samimi ve sıcak bir ortamda sohbet ederek, kültür ve sanat alanında ilçeye gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

‘‘Bundan sonra da inşallah Genel Müdürümüz ile daha iyi hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz’’

Pursaklar’ın kültür ve sanatta öncü şehir olması için çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı beyefendiye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Pursaklar olarak sanata ve sanatçılarımıza büyük ehemmiyet veriyoruz. Bundan sonra da inşallah Genel Müdürümüz ile daha iyi hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz’’ dedi.

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Ertuğrul Başkan, Tamer Karadağlı ve ekibini 2021 yılında hizmete kazandırılan, 679 sandalyesi ile Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan ve 200 metre kare sahne alanı ile ülke standartlarında en büyükleri arasında yerini alan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesini gezdirerek salon hakkında detaylı bilgiler verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.