Hastanede Şoke Eden Olay: Narkoz Altındaki Hastaya Cinsel Saldırı! Doktor tutuklandı...

Hastanede Şoke Eden Olay: Narkoz Altındaki Hastaya Cinsel Saldırı! Doktor tutuklandı...
Özel hastanede estetik ameliyatı sonrası narkozun etkisi altındaki yabancı uyruklu kadın, doktorun cinsel saldırısına uğradı. Hemşirenin polisi aramasıyla ortaya çıkan olay sonucu doktor tutuklandı.

Bağcılar'da bulunan bir özel hastanede yaşanan ve kamuoyunu derinden sarsan bir olay, sağlık sektöründeki güvenlik ve etik standartlarına yönelik ciddi soru işaretleri uyandırdı. Estetik ameliyat olmak için hastaneye başvuran 30 yaşındaki yabancı uyruklu bir kadın hastanın, narkozun etkisindeyken doktoru tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiası, ülke gündemine bomba gibi düştü.

Özel Hastanede Şoke Eden Olay: Narkoz Altındaki Hastaya Cinsel Saldırı!

Olay, ameliyat sonrası hastanın dinlenmesi için tahsis edilen özel odada gerçekleşti. NTV'nin raporuna göre, hastanın bulunduğu odaya giren doktor, öncelikle odadaki hemşireyi dışarıya gönderdi ve ardından savunmasız durumdaki genç kadına cinsel tacizde bulunmaya başladı. Narkozun etkisi altındaki hasta, yaşananlara karşı koyacak durumda değildi.

Skandalın ortaya çıkmasında, olaya şahit olan ve doktorun talimatıyla odayı terk etmesine rağmen durumu fark eden hemşirenin hızla polise haber vermesi kritik bir rol oynadı. Hemşirenin cesurca attığı bu adım, olayın aydınlatılmasında ve faillerin cezalandırılmasında önemli bir dönüm noktası oldu.

Polis ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek kısa sürede hastaneye ulaştı ve doktoru gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli doktor, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ve emniyetteki sorgusunda ifade vermeyi reddederek adliyeye sevk edildi. Savcılıkta yapılan sorgulama ve hemşirenin ifadesi, doktorun tutuklanmasına karar verilmesinde belirleyici oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.