Derya Alabora'dan şaşırtan Uğur Yücel itirafı! 40 yıldır evlilermiş... "Ayrıldık Ama Boşanamadık"

Derya Alabora'dan şaşırtan Uğur Yücel itirafı! 40 yıldır evlilermiş... "Ayrıldık Ama Boşanamadık"
Türk sinema ve tiyatro dünyasının usta isimlerinden Derya Alabora, 40 yıldır birlikte olduğu Uğur Yücel ile hala resmi olarak evli olduklarını, ancak ayrı yaşadıklarını açıkladı. Alabora, "Ayrıldık ama boşanamadık," dedi.

Türk sinema ve tiyatro dünyasının sevilen yüzlerinden Derya Alabora, uzun süredir sessizliğini koruduğu özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1983 yılında evlendiği meslektaşı Uğur Yücel ile 40 yıldır süren evliliklerinin ayrıntılarını, YouTube'daki "Ne Olursan Ol Rahat Ol" programında Sibel Arna'ya anlattı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora geçtiğimiz gün Sibel Arna'nın Ne Olursan Ol Rahat Ol isimli YouTube programına katıldı ve şoke eden açıklamlarda bulundu.

1987'de 'Bir Kırık Bebek' filmiyle oyunculuk kariyerine adım atan Alabora, Yücel ile olan evliliğinin detaylarını paylaştı. Çift, 1985'te Can ismini verdikleri oğullarını dünyaya getirdikten sonra uzun yıllar birlikte kalmış, ancak son yıllarda ayrı yaşamaya başlamış. Alabora, "Biz 30 yıl birlikte kaldık, ama artık birlikte değiliz. Hala resmi olarak evliyiz, nedenini bilmiyorum ama bir türlü boşanamadık," diyerek duygularını ifade etti.

Ayrılıklarına rağmen Alabora ve Yücel'in dostluğunun ve sohbetlerinin devam ettiğini belirten Alabora, bu durumun kendileri için bir sorun teşkil etmediğini söyledi. "Galiba artık bir önemi yok. Evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor," diyerek konuyu özetledi.

"Galiba artık bir önemi yok. Evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Bunun bir önemli yok yani" ifadelerini kullanan oyuncu Yücel ile ilişkisinden bahsetti.

Alabora ayrıca, aile olmanın önemine değindi ve "Aile olmak; sevmek, sevginin devam etmesi, kıyamamak, kıymet vermek, başına bir şey gelirse çok üzülmek, bir derdinde yanında olmaktır," diyerek sözlerini tamamladı. Bu açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı tarafından desteklendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.