BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANI KARABUDAK, ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANI  KARABUDAK, ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ’A GÖREVİNDE BAŞARILARDİLEYEN KARABUDAK, ZABITA TEŞKİLATININ ÇALIŞMALARIHAKKINDA DA BİLGİ VERDİ..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak ve beraberindeki heyet, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, her zaman zabıta teşkilatlarının yanında olduklarını söyledi.

Büyükşehir zabıta şube müdürlerinin de bulunduğu ziyarette, Başkan Karabudak, Ağustos ayı kararnamesiyle göreve gelen Emniyet Müdürü Yılmaz’a, görevinde başarılar diledi.

Başkan Karabudak, polis teşkilatının, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünü ve aydınlık yarınlarının güvencesi olduğunu belirterek, “Zabıta ve polis teşkilatımızın, kamu düzeninin sağlanması, toplumun huzur ve refahı, yaşanılabilir bir Ankara için birlik ve beraberlik içinde görev yapmasından, büyük mutluluk duyuyorum”diye konuştu.

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, zabıta teşkilatlarının her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurguladı. Yılmaz, şunları söyledi:

“Sizlerin nezdinde bütün belediyelerimize çok teşekkür ediyorum, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin zabıta teşkilatları ve belediyelerin diğer birimleriyle sıkı işbirliği içindeyiz. Bütün teşkilatımız, güç birliği içinde Ankara’da huzurun, esenliğin sağlanması için hep birlikte görev yapmaya devam edecektir.”

Ziyaretin ardından, Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, Emniyet Müdürü Yılmaz’a, zabıta ambleminin anlamını yansıtan bir tablo ve Kur’an-ı Kerim sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.