İstanbul'da Film Gibi Olay: Genç Kızı Kaçıranları Halk Otobüsüyle Kovaladılar!

İstanbul'da Film Gibi Olay: Genç Kızı Kaçıranları Halk Otobüsüyle Kovaladılar!
Sancaktepe'de genç bir kız sokak ortasında siyah minibüse zorla bindirilerek ormanlık alanda gasp edildi. Kaçırılma anına yönelik görüntüler de ortaya çıktı. Bir halk otobüsünün kaçırılan kızı kurtarmak adına minibüsün uzun süre peşinde olduğu görüntülere yansıdı.

Sancaktepe'de 25 Ekim 2019 tarihinde meydana gelen olayda yapılan iddialara göre Tuğba Y. isimli bir kadın, aynı işyerinde çalıştığı arkadaşı Recep Ç. ve yanındaki Serdar G. tarafından zorlanarak minibüse bindirildi ve kaçırıldı.

Ormanlık alana götürülen, ardından ise çantası ve cep telefonu gasp edilen Tuğba Y. isimli talihsiz kadın bu kişilerin elinden kurtulup kaçmayı başardı. Tuğba Y. ardından polise giderek başına gelen durumla ilgili ifade verirken, kaçırılma anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde bir otobüs şoförünün kadını kurtarmak adına yolcularla birlikte uzun süre boyunca minibüsü takip ettiği fark ediliyor. Halk otobüsü şoförü kadının kaçırıldığını görünce direkt olarak güzergahını değiştirerek, minibüsü Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi'ne kadar takip ettiği, ardından ise yakalayıp önünü kestiği kameralarca anbean kaydedildi. Otobüsten inen yolcuların minibüsteki şahıslara engel olmak istediği ve ardından minibüstekilerin araçlarını ters şeride sokarak kaçmaya çalıştığı da fark ediliyor.

Tuğba Y.'nin şikayet esnasında paylaştığı ifade ve otobüste yer alan vatandaşın kaydettiği görüntüler sonrasında polis ekipleri olaya yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri, Tuğba Y.'nin çalıştığı iş yerinden arkadaşı olan Recep Ç. ve beraberinde bulunan Serdar G.'yi gasp ettikleri kadına ait eşyalarla birlikte gözaltına aldı.

Emniyete getirilen şüphelilerden Recep Ç. isimli şahsın 4 farklı yaralama olayından dolayı poliste kaydının bulunduğu tespit edildi. Poliste gerçekleştirilen işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevk edilen Recep Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serdar G. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.