Cem Üner

Cem Üner

Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar? İşte, Tüm İhtimaller…

A Milli Takım Haberleri – Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar? İşte, Tüm İhtimaller… 2022 FIFA dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. Maçı için Norveç ile karşı karşıya gelen ve 1 – 1 skor ile sonuçlanması ardından A Milli Futbol Takımı’mız yeni maçı ile karşı karşıya geldi. 8’nci maçı sırasında deplasmanda Letonya’yı 2 – 1 mağlup etmesi ardından geriye sadece iki maç kaldı. Son iki maçtan hemen önce A Milli Takımı’mız gruptan çıkması nasıl olur, gruptan başarı ile çıkabilecekler mi soruları üzerine yoğunlaşması sağlandı. Peki, A Milli Takımı’mız 2020 FIFA dünya kupası Avrupa elemeleri G grubundan başarı ile çıkabilecekler mi, Türkiye gruptan nasıl çıkabilir, hangi yollar izlenmeli, nasıl bir yol izlenmeli? Sizler için A Milli Takım mücadelesi hakkında merak edilen her detayı derledik. İşte, merak edilen tüm detaylar ve söz konusu ihtimaller…

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu Elemeleri Devam Ediyor…
2022 FIFA dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu elemeleri hız kesmeden devam ederken A Milli Takım için son iki maç kaldı. Son iki maç sırasında Cenelitarık ile Karadağ ile karşı karşıya geleceklerinin eşleşmesi belli oldu. İki maçın ardından çıkarılması gereken 6 puanın ardından A Milli Takım, G grubu elemelerini 21 puan ile tamamlayacaklar.

Lider konumda yer alan Hollanda, kalan 2 maçtan birisini kazanırsa grubu Türkiye’nin önünde tamamlamasını garantilemiş olacak. Norveş ise bu noktada Letonya takımını kazanması durumunda son mücadelesi olan Hollanda deplasmanı sırasında 20 puan ile gitmiş olacak. Norveç takımı kazanmayı başarırsa A Milli Takımı’mız 2020 Dünya Kupası’nda yer alma hakkını kaybetmiş olacak. Fakat tam tersi olursa Play – Off yolu açılmış olacak. Puan eşitliği gibi durumlar söz konusu olursa averaja bırakılmış olacak.

Son Puan Durumu Belli Oldu!

2022 FIFA dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu elemeleri hız kesmeden devam ederken son durum netlik kazandı. İşte, puanlarda son durum…

1.      Hollanda: 19

2.      Norveç: 17

3.      Türkiye: 15

4.      Karadağ: 11

5.      Letonya: 5

6.      Cebelitarık: 0

A Milli Takımı Kalan Son Maçlar…

A Milli Takımı’mızın 2022 FIFA dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu elemelerinde kalan son iki maçı ve tarihleri belli oldu.

1.      Türkiye-Cebelitarık (13.11.2021)

2.      Karadağ-Türkiye (16.11.2021)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cem Üner Arşivi