Baraj Dizisi 7. Bölüm Full İzle Fox TV! 29 Eylül Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 7. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 8. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 7. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 7. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 7. Bölüm Full İzle Youtube

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Baraj dizisi reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Seyirciden tam not alan Baraj dizisi salı akşamları FOX ekranlarında oluyor. Yalanlarla dolu bir aşk üçgenini konu alan dizide heyecan gitgide yükselmeye başladı.

Bu akşam 7. bölümü ile ekrana gelecek olan Baraj dizisi, ilk yayınlandığında bir yeşilçan uyarlaması olduğundan yoğun ilgi çekmişti. Yayın hayatı başladığından beri de izleyicileri ekrana kilitlemeye devam eden dizi de sırların ortaya çıkmaya başlaması ile heyecan ve gerilim yükseliyor. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı dizi her hafta salı günleri yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Baraj dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Baraj Dizisi 6. Bölümde Neler Oldu?

Baraj dizisinde geçtiğimiz hafta yayınlanan 6. bölümde heyecan zirvede kalmıştı. Barajdaki hapis hayatından Nazım'ın yardımı ile kurtulan Tarık, bütün zamanını Nehir ile geçirmek ister. Bunun ikisine de sonradan vereceği zararı bilemez. Bu görüşmeler Nehir'i tehlikeye atar.

Nehir'in eskiden kurban ettiği 2 kişinin izini bulması ortalığı karıştırır. Nehir kendisini arayan kurbanları yüzünden iyice köşeye sıkışmıştır. Nehir yalanların gitgide büyüdüğü birden fazla hayatı sürdürmek zorundadır. Nehir tüm bunların arasında sıkışmışken, Nazım ise gerçekleri öğrenmek üzeredir.

Baraj Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin heyecanlı biten son bölümünden sonra beklenen 7. bölüm fragmanları yayınlandı. Nazım'ın öğrendiklerinin Nehir ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceği merak edilirken, fragmanda Nehir'in Tarık'a her şeyi itiraf etmeye çalışması dikkat çekiyor. Sırların iyice çoğaldığı hayatı Nehir'e ağır gelmeye başlar.  Ne yapacağını bilemeyen Nehir'in Tarık ile yakınlaşmasının Nazım'ı nasıl etkileyeceği de merak ediliyor. Tüm bunlarla beraber Tarık'ın beraber olduğu kadınlardan birinin hamile olması da ortalığı karıştıracak. Baraj dizisi heyecan dolu yepyeni bölümü ile bu akşam seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.