İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm Full İzle! 3 Ekim İyi Günde Kötü Günde Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Komedi dizisi kategorilerinde ilk çıktığı andan itibaren en çok izlenen dizi olmuş durumda olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin 4. Bölüm izle seçeneği ile reklamsız ve kesintisiz bir şekilde İyi Günde Kötü Günde dizisini izleyebilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde son bölüm izle seçeneği sayesiyle İyi Günde Kötü Günde son bölüm izleyebilirsiniz.

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm Full İzle Youtube

Star TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi izleyiciden tam not aldı. Yayınlanmaya başladığı günden beri yoğun ilgi gören dizinin geniş bir hayran kitlesi oluştu. Cumartesi günleri reytinglerde zirveye oynayan yapım konusu ve eğlenceli anlatımı ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Başrollerini Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı dizi her hafta yayınlanan bölümleri ile heyecanı zirveye taşıyor. Yıllar önce kendisini terk eden adamın düğününü yapacak olan Leyla'nın etrafında gelişenleri anlatan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin 3. Bölümünde Neler Yaşandı?

İyi Günde Kötü Günde dizisinde geçen hafta yayınlanan 3. bölümde heyecan iyice yükseldi. Leyla zor bir kararın eşiğindeyken, Sarp'ın ise kafası iyice karışmıştır.

Sarp'ın kendisini Aslıhan'a şikayet ettiğini öğrenen Leyla çok sinirlenir. Bir taraftan işini çok seven Leyla aynı zamanda Sarp ile beraber olmak da istemez. Sarp ise Leyla'nın gitmesini istemese de Melisa'nın her şeyi öğrenmesinden korkar. Bu sırada Leyla'ya yeni iş teklifi gelmesi ise ortalığı iyice karıştırır.

Leyla ne yapacağını bilemediği iş konusunda işaretleri takip etmeye karar verir. Bu sırada babası ile düello yapan Leyla yeni eve çıkmak için izni de koparır. Sarp'ın ayarladığından haberi olmayan bu işi kabul edilen Leyla'nın gidip ditmeyeceği ise merak ediliyor.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İyi Günde Kötü Günde dizisi geçen hafta Leyla'nın ona işi Sarp'ın ayarladığını öğrenmesi ile sonlanmıştı. Bu yeni bilgiden sonra Leyla'nın ne yapacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Melisa'nın gerçekleri öğrenmeye yaklaşması ise seyirciyi korkuttu. İyi Günde Kötü Günde dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.