MasterChef Tek Parça 29 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 88. Bölüm Full İzle!

Masterchef 29 Ekim Full tek parça izle, Masterchef 88. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 88. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 29 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef 29 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de her bölüm heyecan zirveye çıkıyor. Sevilen programda Türkiye'nin en iyi şefi aranıyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler, yarışmacılardan zorlu yemekleri en lezzetli şekilde yapmasını ve yaratıcı sunumlarla servis etmelerini bekliyor. Şeflerden geçer not almaya çalışan yarışmacılar kimi zaman takım olarak kimi zaman da bireysel olarak mücadele veriyorlar. Yarışmanın en iyi şefi olmak için kıyasıya yarışan isimlerden her hafta 1 kişi ise eleniyor.

MasterChef Türkiye 27 Ekim Programında Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasının 27 Ekimde yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk turu kaybeden takımın kendi içinde yaptığı dokunulmazlık yarışması ile haftanın ilk 2 eleme adayı belli oldu.

MasterChef Türkiye'nin ilk turunda mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için Somer ve Danilo Şef'in belirlediği yemeği en iyi şekilde yapmak için rekabet etti. Mavi takım 12-8 skoru ile dokunulmazlık oyununu kazandı. Kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynayacak kırmızı takım Mehmet Şef'in mousse yemeğini hazırladı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros ilk eleme adayı olarak takım kaptanı olan Tanya'yı seçti. İkinci eleme adayı için yapılan oylamada Furkan ve Serhat eşit oy aldı. Tanya ikili arasından Serhat'ı 2. eleme adayı olarak belirledi.

MasterChef Türkiye 29 Ekim Programı Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının ilk 2 eleme adayının belli olması ile heyecan git gide yükselmeye başladı. Programın 29 Ekim bölümünde de 3. ve 4. eleme adayları belli olacak. MasterChef Türkiye'nin heyecanla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022