Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm Full İzle! 31 Ekim Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 38. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 38. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 38. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 38. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 38. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Son zamanların sevilen dizileri arasında yer alan Kuzey Yıldızı, 31 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de ekranlarda olacak. Yeni bölümü merakla beklenen dizide, geçen bölümde yaşanan olaylar üzerinde durulurken, aynı zamanda izleyicileri şaşırtacak yeni olaylar da gündeme gelecek.

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, cumartesi akşamı yine sevenlerine özel anlar yaşatmaya neden olacak. Yeni bölümde Sefer ve ekibinin Dali maskeleri ile Nahide’yi kurtarma operasyonlarına giriştikleri anda Yıldız ile evlenmek isteyen Kuzey, Yaşar’ın hiç beklenmedik bir anda yapacağı müdahale ile zorlu sınavı ile karşı karşıya gelecekler. Yıldız için de yaşanan tüm zorluklar, bu zorluklara göğüs geren Kuzey’in görevlerini yerine getirmesini sağlayacak ve izleyiciler yine bu bölümde eğlenceli anlar yaşayacaklar.

Kuzey Yıldızı 37. Bölümde Neler Olmuştu?

Kuzey Yıldızı’nın en son yayınlanan bölümünde Kuzey ve Yıldız, kendilerini takip eden tehlikenin ne kadar büyük olduğunu görmüşlerdi. Kuzey, bu durumu fırsat olarak bilerek Yıldız’ın çok yakın koruması olmaya başlamıştı. Bulut ise atmış olduğu her adım içinde Kuzey ile Yıldız’ın biraz daha birbirlerine karşı yakınlaştığını görmüştür. Bu durumda Yıldız, hem yakınları için endişelenmiş, hem de Kuzey’in ilgisinden büyük bir mutluluk duymuştu. Ama aralarında büyük bir engel vardır. O engel ise her şeyi bozmaktadır. Kuzey’in bu esnada duruşması gelmiştir ve Kuzey Yıldız’ı aşkı da duruşmadan çıkacak kararı beklemektedir. Bu kez ise aşkların yüzüne aşk tam gülecekken yine beklenmedik olaylar yaşanmış ve işler sandıklarından çok daha farklı bir hale dönüşmüştür.

Kuzey Yıldızı 38. Bölüm Yayınlandı mı?

Kuzey Yıldızı 38. Bölüm merak uyandıran yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyiciler ile buluşacak. Yeni bölümde de Kuzey ve Yıldız’ın bir türlü bir araya gelememeleri ama bir araya gelmek için büyük bir mücadele vermeleri izleyicilere hoş anlar yaşatırken, aynı zamanda beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşacak seyirciler oldukça şaşıracaklar. Bu bölümde, bir araya gelmek için aşıklar özel bir çaba gösterecekler ve birbirlerine hiç olmadığı kadar yakınlaşacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.