Uyanış Büyük Selçuklu 7. Bölüm Full İzle TRT1! 9 Kasım Uyanış Büyük Selçuklu 7. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 7. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 7. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 7. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İlk bölümü ile ses getiren dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dönem dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da seyircisi ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tarihsel bir dönemi anlatması ve güçlü senaryosu ile dikkat çekiyor. Selçuklu Devleti'nin Melikşah'ın başa geçmesi ile verdiği mücadeleleri anlatan dizi güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor. TRT1'in sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 6. Bölümde Neler Oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Tüm cephelerde beklenmedik olayların yaşandığı 6. bölüm aksiyonlu sahneleri ile heyecan yarattı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünde Sencer, üzerine aldığı büyük görevi gerçekleştirmek ister. Ancak hücreye kapatılan Sencer, Gazali'yi öldürmek için buradan çıkmanın bir yolunu bulmak zorunda kalır. Hücereden çıkmak için başka şansı olmayan Sencer, Turna'ya ulaşmaya çalışır. Hücreden kurtulan Sencer medreseden ayrılan Gazali'nin kalbine nişan aldığı ok ile kendisine verilen görevi tamamlar. Bu sırada Melikşah ise Ebulkasım ile uğraşmaktadır. Aralarında uzun zamandır düşmanlık olan Ebulkasım uzlaşmayı sağlamak için Elçin ile evlenmek ister. Elçin ise abisini kurtarmak için yeni planlar yapmaya başlar. Gazali'yi öldürerek üzerindeki casus şüphelerini yıkan Sencer, Batınilerin hain planlarını ortaya çıkarmak için çalışmalara başlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra yaşanacaklar merakla bekleniyor. İzleyici Melikşah'ın Elçin'in evlenmesine izin verip vermeyeceğini ve Sencer'in Batınilerin oyununu ortaya çıkarıp çıkaramayacağını merak ediyor. Sevilen yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.