Doya Doya Moda 101. Bölüm Full İzle Youtube! Doya Doya Moda 30 Kasım Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 101. Bölüm Full İzle Youtube! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden renkli yarışmacıların katıldığı moda yarışmasında hem eğlenceli hem de mücadele dolu anlar yaşanıyor. Renkli konsepti ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Doya Doya Moda programı hafta içi her gün saat 14.00’da TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

TV8 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programında büyük beden kadınlar moda konusundaki iddialarını ortaya koyuyorlar. Jüri üyesi koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Kadir Doğulu’nun oturduğu Doya Doya Moda programında her hafta rekabet dolu dakikalar yaşanıyor. 7 farklı büyük beden yarışmacının moda konusundaki iddialarını göstermek ve büyük ödülü almak için mücadele ettiği yarışmada her hafta en düşük performansı gösteren yarışmacı programa veda ediyor. Haftanın finalinin gerçekleştiği cuma günü en yüksek puanları alan yarışmacı ise altın kolyenin sahibi oluyor. Renkli yarışmada birinci olacak isim her hafta merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda 27 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda yarışması geçen haftanın son programının 27 Kasım günü ekrana getirdi. Haftanın finalinin yapıldığı cuma günü birinci olan ve elenen isimler belli oldu. Heyecanın doruğa çıktığı 27 Kasım programında kimin birinci olduğu programın sıkı takipçileri tarafından merak edildi.

Doya Doya Moda programında 23 27 Kasım haftasında Birben, Rabia, Sabiha, Bahar, Ceren, Özde ve Aleyna yarıştı. Haftanın birincisi olan isim ise programa geri dönen Bahar Candan oldu. Hafta boyunca 5 puan üzerinden değerlendirilen yarışmacılar cuma günü 10 puan üzerinden değerlendirdi ve haftanın en yüksek puanını almayı başaran Bahar Candan altın kolyeyi boynuna taktı. Bu hafta yarışmada elenen isim ise olmadı.

Doya Doya Moda 30 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programında geçen hafta eleme olmadığı için aynı yarışmacılar mücadele etmeye devam edecek. Programın 30 Kasım günü birinci olan ismi ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra günün birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.