Gönül Dağı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 12 Aralık Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 8. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 8. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 8. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 8. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan Gönül Dağı dizisi her bölümü ile beğeni toplamaya devam ediyor. Ekrana gelen ilk bölümü ile takdir toplayan Gönül Dağı dizisi ilgi ile takip ediliyor. Her hafta yeni maceraların ekrana geldiği yapım hem eğlenceli hem de duygusal anlatımı ile izleyenleri ekrana çekiyor. Sevilen yapım her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Gönül Dağı dizisinin başrollerinin Gülsüm Ali İlhan ve Berk Altan oynuyor. Başarılı isimlere yapımda Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Ecem Özkaya gibi isimler de eşlik etmektedir. Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden senaryolaştırarak ekrana gelen dizide Taner ve kuzenlerinin küçük kasabalarında kurdukları hayalleri ve mücadeleleri anlatılıyor. Samimi ve sıcak hikayesi ile beğeni toplayan dizide Taner’in yıllardır beklediği çocukluk aşkı Dilek ile yeniden karşılaşması ve kuzenleri ile beraber uçurmaya çalıştıkları uçakları için verdikleri mücadele anlatılıyor. Eğlenceli bölümleri ve duygusal anlatımı ile sevilen Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri ekrana gelmeye devam ediyor.

Gönül Dağı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Gönül Dağı dizisi geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde uçağın uçmayı başarması ile herkesin hayatında yeni değişiklikler olur. Ancak Taner ve kuzenlerini bekleyen yeni bir mücadele vardır.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde uçağın uçması ile beraber Taner ve Dilek için yani bir sayfa açılır. Taner artık Dilek’e duygularını açmak istemektedir. İkili çocukken yaptıkları gibi tren yolunda patates yemek için sözleşir. Bu sırada Hüseyin ve Muammer sakladıkları paraların çalındığını fark eder. İkili paraları ararken, uçağı uçurmak için alındıklarını öğrenirler. Hiçbir konuda anlaşamayan Hüseyin ve Muammer bu konuda ortak hareket eder ve uçağa el koyar. Taner ve kuzenleri uçağı geri almaya çalışsa da, Hüseyin ile Muammer çoktan uçağı satılığa çıkarmıştır.

Gönül Dağı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner’in Dilek’e duygularını açıp açmayacağı merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.