Zuhal Topal'la Sofrada 497. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 15 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 497. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 497. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen program ilgi ile takip ediliyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ile neşeli anlar yaşanan programda gelinler kıyasıya mücadele ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki performanslarını gösterdikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın her günü farklı bir gelinin kaynanaları evine misafir ettiği programda yarışmacılar en yüksek puanı almak için kıyasıya rekabet ediyor. Zuhal Topal ve kaynanaların yemeklere verdikleri puanlarla haftanın birincisi olan isim belli oluyor. Her hafta cuma günleri en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 14 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın ilk yarışmacısı gün performansını sergiledi. 14 18 Aralık haftasında yarışacak olan gelin ve kaynanaların tanıtıldığı 14 Aralık bölümünde eğlenceli dakikalar yaşandı. Haftanın ilk yarışmacısı olan Hülya hanım zengin menüsü ile Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı almak için çalıştı. Hülya hanım günün sonunda toplam 21 puanının sahibi oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 14 Aralık yarışmacısı Hülya hanım, cevizli ekmek, zeytinyağlı yaprak sarması, soslu bonfile, sebzeli bulgur pilavı, çoban salata ve bal kabağı tatlısından oluşan menüsünü hazırladı. Kaynanalar arasında çekişmelerin de yaşandığı 14 aralık bölümü ilgi ile izlendi. Haftanın diğer yarışmacıları ve puanları ise şimdiden merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 15 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 15 Aralık yarışmacısı ve alacağı puanlar merak ediliyor. Haftanın ikinci gününde en az 22 puan alması gereken yarışmacının kim olacağı ise henüz açıklanmadı. Program bugün 16.00’da ekrana gelecek, sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.