İbo Show 7. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 26 Aralık Konukları Coşkun Sabah, Okan Bayülgen, Saba Tümer, Linet

Star TV ekranlarında bu sezon yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show programı büyük ilgi görüyor. 9 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönen program izleyenlere eğlence dolu dakikalar sunuyor. Her hafta birbirinden ünlü konukların ağırlandığı program yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. İşte Konuklar: Coşkun Sabah, Okan Bayülgen, Saba Tümer, Linet

İbo Show 7. bölüm Full Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yayınlandığı dönemin fenomen programlarından biri haline gelen İbo Show bu sezon da adından sık sık söz ettirmeye başladı. İlgi ile takip edilen program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Star TV’de ekrana geliyor.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show bu sezonda geniş bir izleyici kitlesine sahip. Her hafta müzik ve televizyon camiasının en ünlü isimlerinin konuk olduğu programda hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşanıyor. Geçirdiği zor sürecin ve sağlık sorunlarının ardından ekrana dönen İbrahim Tatlıses bazen duygu dolu konuşmalar yapıyor. Renkli konuklarla eğlenceli sohbetlerin yapıldığı programda her hafta müzik şöleni yaşanıyor ve kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. İbo Show programı bu sezonun en çok ilgi çeken yapımları arasına girmeye ve reyting sıralaması ile de kendini göstermeye devam ediyor.

İbo Show 6. Bölümde Neler Oldu, Konuklar Kimdi?

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlarda fenomen haline gelen İbo Show geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Yine birçok ünlü konuğun ağırlandığı programda İbrahim Tatlıses küçük kızı Elif ile ilgili duygusal açıklamalar yaptı. Ünlü konuların da anılarından ve iş hayatlarından eğlenceli kesitleri paylaştığı programda neşe dolu anlar ekrana geldi.

İbo Show programına geçen hafta Oktay Kaynarca, Zara, Yılmaz Vural ve Oya Başar konuk oldu. Ünlü konukların neşeli tavırları dikkat çekerken, müzik şöleni de izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca da programda şarkı söyleyen isimlerden oldu.

İbo Show 7. Bölüm Konukları Belli Oldu Mu?

İbo Show programının 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta Saba Tümer, Okan Bayülgen, Coşkun Sabah ve Linet’in konuk olacağı program bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.