Menajerimi Ara 18. Bölüm Full İzle Star TV! 27 Aralık Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 18. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 18. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 18. Bölüm ve Menajerimi Ara 18. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 18. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizisi büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran dizide heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken yapımda yaşanacaklarda merak ediliyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Bir ajansta çalışan menajerlerin hareketli hayatlarının ve maceralarının anlatıldığı yapım yoğun ilgi görüyor.

Menajerimi Ara Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Menajerimi Ara geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde tüm cephelerde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Dicle ve Barış arasındaki gelişmeler ise merak uyandırdı. Dizinin yayınlanan son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünde Mayda’nın Ego Ajans ile ilgili son isteği menajerleri zor durumda bırakır. Feris bu işi çözmek için yeni hamleler yapsa da bu işleri daha da karmaşık hale getirir. Bu sırada Çınar ise oyuncusunu magazincilerin elinden kurtarmaya çalışır. İşi ile aşkı arasında karar vermek zorunda kalan Çınar bu zor seçim karşısında ne yapacağını bilemez. Dicle ve Barış arasında başlayan inatlaşma ise işleri çok farklı bir boyuta taşımaya başlar. Bu sırada Feris de Dicle ve Emir hakkında aldığı yeni kararı açıklar. Mayda ise Dicle’nin babası hakkında yeni şeyler öğrenir. Serkan ile Kıraç arasındaki sır perdesinin aralanmaya başlaması ise Kıraç’ı zor duruma düşürür.

Menajerimi Ara Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Kıraç’ın sakladığı gerçeklerin ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Dicle ve Barış arasında yaşanacakların da merak edildiği Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.