Arıza 17. Bölüm Fragmanı İzle! Fuat ve Burak’ın Telaşında Ali Rıza ve Haşmet Vuruyor! -VİDEO

Aksiyonun bir an olsun eksilmediği Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza, izleyenlerin soluğunu kesecek 17. bölüme ait fragmanı yayımladı.

Aksiyonun bir an olsun eksilmediği Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza, izleyenlerin soluğunu kesecek 17. bölüme ait fragmanı yayımladı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker gibi usta isimlerinde yer aldığı dizi, Cumartesi günlerinde izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Soluksuz devam eden dizide ipler iyiden iyiye gerilirken, izleyiciler de diziyle birlikte bir o yana, bir bu yana savruluyor.

Basit bir taksiciyken mafya hesaplaşmasının orta yerinde kendini bulan Ali Rıza, yeni bölümde yine sorunlarla mücadeleye devam ediyor. Halide’yi hastaneye yetiştiren Ali Rıza, Haşmet’in bir kez daha takdirini kazanırken Haşmet kızına bir şey olması halinde ortalığı yakıp yıkacağını söylemiştir. Numan ile hesap kesen Ali Rıza ise konseryumun toplanmasına yol açıyor. İzleyicilerin resmen dua ettiği Halide ise iyileşme aşamaları ile yeni bölüme damgasını vuracak.

Ali Rıza ise Burak’a karşı akılcı stratejiler geliştirerek kendisi uzak dursa bile onun başını belaya sokmak için güzel planlar hazırlamaktadır. Burak’ın yaptığı itiraflar Ali Rıza’nın işini kolaylaştırırken, Burak’a olacaklar yeni bölümde izleyicinin içini soğutmaya yetecek. Fuat ise oğlunu kurtarmak için yine iş başına gelerek planlarını devreye sokacak, bu süreci ise kolay yönetemeyeceği yeni bölümde ekranlara yansıyacak. Show TV’nin sevilen dizisi Arıza 17. bölümde de izleyiciye unutulmaz dakikalar sunarken, izleyicilerin istediği intikamlara sıranın geldiğini açıkça hissettirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.