Yasak Elma Dizisi 92. Bölüm Full İzle FOX TV! 4 Ocak 2021 Yasak Elma 92. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı Yasak Elma her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen yapım her bölümü ile sosyal medyada da gündem oluyor. Heyecan dolu çarpıcı olayların ekrana taşındığı Yasak Elma dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi pazartesi akşamlar saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisi yeni oyuncu kadrosu ve değişen senaryosu ile izleyenlerden takdir topluyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde sosyete dünyasında tanışan 3 kadının mücadelesi anlatılıyor. Para ve aşk için savaşan kadınların entrika dolu mücadeleleri ilgi ile izleniyor.

Yasak Elma Dizisi 91. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da ilgi ile izlenen Yasak Elma dizisi 91. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yıldız ve Çağatay arasındaki ilişkinin yeni mücadelelerle karşılaşacağı 91. bölüm büyük beğeni topladı. Heyecan dolu hecen 91. bölüm sosyal medyada da uzun süre konuşuldu.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yıldız ve Çağatay için işler daha da karmaşık bir hal alır. Ailelerinden hiçbir şekilde onay almayı başaramayan ikili yol ayrımına gelir. Büyük bir karar vermesi gereken Yıldız ve Çağatay ya evlenecek ya da ayrılacaktır. Bu sırada Ender’i ise tehlikeli bir yolculuk beklemektedir. Halit’in yaşadığı konusunda ne Yıldız’ı ne de Şahika’yı ikna edemeyen Ender bu işin peşine kendisi düşmeye karar verir. Ender’i bu yolda tehlikeli bir macera beklemektedir.

Yasak Elma Dizisi 92. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Şahika’nın Halit’in ölümü ile ilgili gerçeklerin bir kısmını Zehra’ya anlatması ile ortalık karışır. Ender, Yıldız ve Şahika’nın hapse girdiğinin görüldüğü 92. bölüm merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.