Esra Bilgiç Şu Dağlarda Kar Olsaydım izle! Ramo'nun Sibel'inden müthiş türkü performansı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo, dün yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyiciyi mest etti! Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı fenomen dizide aksiyon bir an olsun bitmezken, dizinin en çok konuşulan sahnesi ise Esra Bilgiç’in hayat verdiği Sibel karakterinin söylediği “Şu Dağlarda Kar Olsaydım” türküsü oldu!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo, dün yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyiciyi mest etti! Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı fenomen dizide aksiyon bir an olsun bitmezken, dizinin en çok konuşulan sahnesi ise Esra Bilgiç’in hayat verdiği Sibel karakterinin söylediği “Şu Dağlarda Kar Olsaydım” türküsü oldu! Esra Bilgiç’in türkü performansı diziye damga vururken, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Esra Bilgiç müthiş türkü performansı izle >>>>> TIKLAYINIZ 

Esra Bilgiç Sesi ile Tam Not Aldı!

Ramo’nun dün Show TV ekranlarında 27. bölümü yayınlandı. Yayınlanan bölümde yine heyecan doruktaydı. Murat Yıldırım’ın hayat verdiği Ramo karakteri giriştiği intikam savaşında adım adım ilerlerken, dizi hayranları da fırtına gibi esen Ramo’yu soluksuz izledi.

Dizinin en çok konuşulan sahnesi ise Ramo’dan değil, farklı bir isimden geldi. Dizide Ramo’nun aşkı Sibel’i canlandıran Esra Bilgiç, dizinin dün akşamki bölümüne damga vurmayı başararak sosyal medya gündemine de oturdu. Bilgiç, dün yayınlanan bölümde börek hazırlarken Müslüm Gürses’ten dinlediğimiz, “Şu Dağlarda Kar Olsaydım” türküsünü okudu. Türküye duygularını katarak okuyan Esra Bilgiç hayranlarını resmen mest etti. Sahne defalarca kez izlenirken, Esra Bilgiç sesi ile sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Güzelliği, naifliği ve oyunculuğu ile taktir toplayan Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, türkü performansı ile de hayranlarından tam not almayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.