Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Beyaz Tv Canlı izle!

Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşan sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, yeni haftanın ilk gününde bomba gibi konularla ekran başındaki yerini alıyor. Hafta içi her gün 13:15’te Beyaz TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Bircan Bali sunumundaki programa, Arto ve Seren Serengil eşlik ediyor.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Beyaz Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşan sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, yeni haftanın ilk gününde bomba gibi konularla ekran başındaki yerini alıyor. Hafta içi her gün 13:15’te Beyaz TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Bircan Bali sunumundaki programa, Arto ve Seren Serengil eşlik ediyor. Magazin dünyasına ait önemli olayların masaya yatırıldığı programda gündeme dair merak edilenlerin enine boyuna tartışıldığı programda, kimsenin söyleyemedikleri dobra dobra dile getiriliyor.

Söylemezsem Olmaz 8 Ocak 2021 Cuma Programında Neler Oldu, Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz programının 8 Ocak Cuma günkü bölümünde bomba konular masaya yatırıldı. Meryem Uzerli ve Hadise’nin doğal pozları ünlü isimlerce konuşulurken, Demet Akalın’ın paylaştığı 17. yaşındaki hali stüdyoya damga vurdu. Sosyal medyadan derlenen ünlülerin TBT pozları izleyici ile buluşturulurken, Survivor ünlülerinin magazin dünyasına düşen önemli konular konuşuldu. Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferinin arkasındaki gerçek isim olan Acun’un, Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe’ye program teklif ettiği iddiası masaya yatırılırken, Mesut Özil’in Türkiye’deki evi hakkındaki bomba bir gerçek gün yüzüne çıkartıldı. Serdar Ortaç’ın İbo Show’a katılmak için para verdiği iddiası ile başlayan programda yine bomba iddialar stüdyodaki sunucuları bile şaşkına çevirirken, yine dolu bir gündemle ekran başında izleyici ile buluşacak olan Söylemezsem Olmaz’ın 11 Ocak Pazartesi bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.