Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Beyaz Tv Canlı izle!

Söylemezsem Olmaz, yine magazinin konuşulmayanlarını izleyiciler için değerlendirmeye hazırlanıyor. Bircan Bali’nin sunumu ve Arto ile Seren Serengil’in yorumlarıyla ekranlarda izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, hafta için her gün 13.15’te yeni bölümüne start veriyor.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Beyaz Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşan sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, yine magazinin konuşulmayanlarını izleyiciler için değerlendirmeye hazırlanıyor. Bircan Bali’nin sunumu ve Arto ile Seren Serengil’in yorumlarıyla ekranlarda izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, hafta için her gün 13.15’te yeni bölümüne start veriyor.

Söylemezsem Olmaz 13 Ocak’ta Stüdyoda Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz dün yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilere ilginç paylaşımlarda bulundu. Yeni çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak’ın samimi açıklamaları yüzleri güldürürken, fenomenler hakkında iddia edilen suçlamalar enine boyuna tartışıldı. Fenomenlerin şans oyunları oynattığı iddiası herkesi şaşırttı. Kıvanç Tatlıtuğ’un vergi kaçırmaktan beraat etmesi konuşulurken, Çağatay Ulusoy’un dünyaya açılan çay markasının başarısına değinildi.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Leyla Lydia Tuğutlu’nun ses getiren ayrılışı konuşuldu ve dizi hayranlarını üzen haber ekranlarda paylaşıldı. Berk Oktay’ın Yıldız Çağrı Atiksoy ile evliliğe doğru giden ilişkisi konuşuldu ve yakışıklı oyuncunun Atiksoy’un ailesi ile tanıştığı bilgisi paylaşıldı. Aleyna Tilki’nin yine tartışma yaratan, “Aşırı kaba erkekler gibi aşırı kibar erkekler de cinsiyetçidir bence. Aşırı kibirden ve kadını küçük görmekten kaynaklanır bu aşırı kibarlık.” yorumunun yarattığı şaşkınlığa değinildi. Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil’in Kubilay Aka ile birlikte çocuğunu gezdirirken pozu ekranlara getirilerek, Çukur dizisine ne zaman döneceği tartışıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.