Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevilen sunucuları ve renkli konukları ile yayın hayatına son sürat devam ediyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile stüdyoda ağırlanan konuklar, hafta içi her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde izleyiciyle buluşuyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ocak 2021 Canlı İzle! >>>>> TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevilen sunucuları ve renkli konukları ile yayın hayatına son sürat devam ediyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile stüdyoda ağırlanan konuklar, hafta içi her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde izleyiciyle buluşuyor. Türkiye’nin en çok sevilen sabah programı takipçilerinin enerjisini yükselterek, müziğe doyuruyor. Lezzetli yemek tariflerinden sağlıkla ilgili yanlış bilinenlere, pratik bilgilerden magazine kadar geniş bir içeriğe sahip olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ocak Cuma günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünkü Konuklar Kimler?

Haftanın son iş gününde ekranlarda yerini alan programın konukları ise izleyici tarafından merak ediliyor. Sevilen sanatçılar Alişan ve Demet Akalın ile müzik ziyafeti çekilecek programda Miraç usta, mutfakta yine harika işler ortaya çıkartacak. Leziz ve basit tarifler izleyicilerle buluşurken, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan koronavirüs ile mücadele için bağışıklık güçlendirici bitkisel reçeteler paylaşılacak. Prof. Dr. Kadir Demir canlı yayına bağlanan diğer isim olarak çok meyve ve sebze yemenin bilindiği gibi faydalı olamayabileceğini ortaya koyacak ve bu alışkanlığın karaciğer yağlanmasına sebep olup olamayacağını izleyicilere aktaracak. Zeynep İde canlı yayına konuk olurken, en sevilen şarkıları ile stüdyoyu şenlendirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.