Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Perşembe Show Tv Canlı izle!

SHOW TV’nin en çok izlenen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin yeni bölümlerini izlemek isteyenler arama motorları üzerinden “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yayın hayatına doludizgin devam ediyor. Türkiye’nin en yen reality programı olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yayınlandığı günden bu yana severek takip ediliyor. Gerçek hayattan işlediği hikâyeleri ile severek izlenen programda sahte gelin vakasının heyecanı tüm Türkiye’yi sardı. Sahte gelin Melisay’ın annesinin başvurusu ile başlayan süreçte tüm Türkiye’ye uzanan bir şebekenin varlığını tespit eden sunucu Didem Arslan Yılmaz, olayın üzerine giderek her yeni bilgiyle çeteyi çözülmeye uğratıyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 21 Ocak Perşembe bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 20 Ocak Bölümünde Ne Oldu, Stüdyoda Neler Konuşuldu?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de dün yayınlanan bölümde, tüm Türkiye’nin konuştuğu sahte gelin dosyasında yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Davada ilk gözaltı yaşanırken, gözaltına alınan isim sahte gelin Melisay’ın eski eşi Emirhan oldu. Emirhan, polis tarafından stüdyoda gözaltına alınarak götürüldü.

Yeğeninin gözaltına alınması ile ilgili Serkan’ı sıkıştıran Didem Arslan Yılmaz, sorduğu basit sorularla Emirhan ile ilgili ilginç şüphelere ulaştı. Serkan’ın gayri ihtiyari, “Emirhan’ın bu olaydan alındığını sanmıyorum.” demesi üzerine harekete geçen Didem Arslan Yılmaz, Emirhan’ın işlemiş olabileceğinden Serkan’ın şüphelendiği farklı suçları duyunca tepkisini göstermekte çekinmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.