Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 Cuma Show TV Canlı İzle!

Ekranların en çok izlenen ve merak edilen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yayına girdiği tarihten bu yana hafta içi her gün saat 15.15’te izleyicileri Show TV ekranlarına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, haftanın son gününde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile tüm Türkiye’nin odaklandığı dosyalara imza atan sevilen programda, “Sahte Gelin” dosyası son hızda devam ediyor. Ekranlara 118. yeni bölümü ile gelmeye hazırlanan sevilen program Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 29 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Dünkü Bölümde Ne Oldu, 117. Son Bölümde Neler Konuşuldu?

Sahte Gelin vakası ile tüm Türkiye’yi ekranlar kilitleyen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, dünkü bölümünde yine vakayı aydınlatacak önemli gelişmeleri ekran başına getirdi. İnsanları evlilik vaadiyle dolandıran organize suç örgütü ile savaşan Didem Arslan Yılmaz, sahte gelin Melisay’ın anlattıkları ile ulaştığı yeni isimlerle örgütü deşifre etmeyi sürdürüyor.

Sahte gelin örgütü ile dolandırılan il sayısının 36’ya ulaştığı bildirilirken, toplam dolandırılan para ise 4 milyon 554 bin lira olarak açıklandı. Sahte gelin Nehir Naz’ın tutuklandığı bilgisinin aktarıldığı programda, Melisay ile Şengül’ün videoda yanında yer alan ismin örgüt lideri olmakla suçlanan Derya’nın kızı olduğu ortaya çıktı. Programda Serkan ile yükselen tansiyon gergin havayı artırırken, canlı yayına telefonla bağlanan Derya ile konuşan Didem Arslan Yılmaz da sinirlerine hakim olamayarak sesini yükseltmek zorunda kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.