Sefirin Kızı Dizisi 38. Bölüm Full İzle Star TV! 1 Şubat 2021 Sefirin Kızı 36. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapım yayınlanan ilk bölümünden bu yana seyirciyi ekrana kilitliyor. Kimi zaman duygusal kimi zaman eğlenceli anlatımı ile beğeni toplayan dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde oyuncu değişikliği yaşandı. Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılması sonucunda yapıma Tuba Büyüküstün dahil oldu. Bu zamana kadar Nare ve Sancar’ın zorlu aşkının anlatıldığı dizinin senaryosunda nasıl değişiklikler olacağı ise merak ediliyor. Yapımın yeni bölümleri heyecanla beklenmeye başlandı.

Sefirin Kızı Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının başarılı yapımı Sefirin Kızı geçen hafta 37. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Nare’nin gidişi herkesin hayatında bir yıkıma yol açarken, Sancar ve Melek ise birbirlerine daha çok bağlanır.

Sefirin Kızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nare’nin gidişi ile terk edildiklerin hisseden ama bununla baş etmeye çalışan Melek ve Sancar, birbirlerine mutlu taklidi yaparlar. Bu süreçte konaktaki herkes onlara destek olurken, Yahya ise aileden dışlanmıştır. Bunun üzüntüsü içindeyken Dudu’nun hamile olduğunu öğrenmesi ile yeniden kafası karışır. Elvan ise artık kendi yolunu çizmek kendi kararlarını vermek için adım atmaya başlar. Herkes Sancar ve Melek için uğraşırken, Nare’nin gidişi ile yıkılan Gediz ise kendisini yalnız hissetmektedir. Sancar için yaptığı her şeye rağmen suçlanmaya dayanamayan Gediz bu acı ile de baş etmeye çalışır. Bu sırada Gediz’den gelen üzücü bir haber ise Sancar’ı yeniden yıkar. Sancar bir yandan kendi hisleri bir yandan da kızı ile ilgilenirken, gizemli bir kadın ile karşılaşır.

Sefirin Kızı Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin merakla beklenen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Sancar’ın gizemli kadının peşine düştüğü 38. bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.