Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 643. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 643. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 643. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerin takdirini kazanan programda her hafta kazanacak isim merakla bekleniyor. Eğlenceli anların ekrana geldiği yemek yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 13.00’de ekrana geliyor.,

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği ve günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan’ın da yarışmacıları puanladığı yemek yarışmasında günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altın sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan yarışması ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Programda haftanın finalinin gerçekleştiği cuma günleri merakla bekleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Şubat Günü Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı dün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde Seda Sayan’ın kaynanalarla olan sohbeti eğlenceli anlar yaratırken, gelinler arasında ise gerilimli dakikalar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 16 şubat günü çeyrek altını kazanan ismi merak etti.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Esra ve Aysun 17 puan alarak birinciliği paylaştı. Çeyrek altının sahibi ise kura çekilişi ile belli oldu. Kura çekilişi ile çeyrek altını kazanan isim Esra oldu. Programda Zeynep 14 puan ile ikinci olurken, Ayten ise 13 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 17 Şubat Günü Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında 17 şubat günü puan durumu ve çeyrek altının sahibi henüz belli olmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.