Akıncı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 19 Şubat 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Akıncı dizisi ATV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Akıncı 8. bölüm full izleme linkine ve 8. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıncı 8. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi, heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile izlenen yapım Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi olma özelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan süper kahraman dizisi Akıncı yeni bölümleri ile her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisinin kadrosunda Yıldıray Şahin, Tolga Tekin ve Müge Boz gibi başarılı isimler de yer alıyor. Köklerini Osmanlı’dan alan bir süper kahramanın İstanbul’u korumak için verdiği mücadelenin anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor.

Akıncı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının ilgi ile izlenen yapımı Akıncı geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Nergis öğrendiği yeni bilgilerle Cüneyt’i köşeye sıkıştırmaya başlarken babasının ise başka planları vardır. Yeni bir operasyon için hazırlanan Akıncı ise büyük bir tehlikenin içine düşer. Dizi yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yücel’in ölümü hem Akıncı hem de Kemal için araştırılması gereken bir konu haline gelir. İkisi de bu infazın arkasında kimin olduğunu öğrenmeye çalışır. Bu sırada eline yeni kanıtlar geçen Nergis ise Cüneyt’i köşeye sıkıştırmaya başlar. Amerika’dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul etmeye başlar. Cevdet profesörü ortadan kaldırmak için Gizli Yapı’dan emir alır. Akıncı ise profesörü korumak için harekete geçer. Akıncı bu operasyonda beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalır.

Akıncı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile heyecanı yine zirveye çıkardı. İlgi ile izlenen yapımın yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. 8. bölüm fragmanın yayınlanan dizide heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Akıncı dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.