Arka Sokaklar Dizisi 578. Bölüm Full İzle! 19 Şubat 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 578. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 578. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar 578. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun yapımlarından biri olan Arka Sokaklar 15. sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Arka Sokaklar her hafta cuma akşamları yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde İstanbul’da çalışan özel bir ekibin maceraları anlatılıyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal bölümleri ile sevilen yapımda yaşanacak olaylar izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Arka Sokaklar reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar Dizisi 577. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının sevilen yapımı Arka Sokaklar 577. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Mesut’un başının belada olduğu 577. bölümde Engin ise baba olma heyecanını tatmaya başlar. Dizinin ekrana gelen son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Adem ve Servet Mesut’u kafaya takmıştır ve ondan intikam almak isterler. Adem’in adamları Tunç’u kaçırmak için harekete geçer ancak yanlışlıkla Samet’i kaçırırlar. Tunç’a ulaşamayan ekip kaçırılan çocuğun o olduğunu zanneder ve harekete geçer. Bu işi yanlış yapan Alper ise Mesut’tan intikamını almak için çok daha büyük bir oyun oynamaya başlar. Emniyette işler karışıkken Başak ve Engin ise anne baba olma heyecanı içindedir ve çocuklarına isim koymaya çalışırlar. Hüsnü’nün kız arkadaşı Esra da Nazike’nin oyununa gelir ve beklenmedik bir işe bulaşır. Nazike ve Esra’yı takip eden Zeliş ise gördükleri karşısında şok olur.

Arka Sokaklar Dizisi 578. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Arka Sokaklar dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.