Doya Doya Moda 24 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 163. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 163. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile izlenen moda programında her hafta ödülü kazanacak isim merakla bekleniyor. Hem moda konusunda bilgilendiren hem de eğlendiren programın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu Doya Doya Moda programında büyük beden 7 kadın moda konusundaki iddialarını kanıtlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir konsept için en tarz kombinleri yapmaya çalışan yarışmacılar, jüri tarafından değerlendiriliyor. Kıyasıya rekabetin ekrana geldiği programında günün en yüksek puanını alan ve birinci olan yarışmacı ekstra alışveriş bütçesi kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 23 Şubat Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Doya Doya Moda dün haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların yine kıyasıya rekabet ettiği 23 şubat bölümünde gerilimli anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise 23 şubat günü puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşandı. Yarışmacıların zamanla yarıştığı programda en iyi kombini yapan ve jüri üyelerinden en yüksek puanı almayı başaran isim ise Ceren ve Birben oldu. İkili 19 puan alarak birinciliği paylaştı. Elif ve Rüya ise 8 puan alarak son sırada yer aldı.

Doya Doya Moda Programı 24 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı merakla beklenen yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Yine heyecan dolu anların yaşanması beklenen programda 24 şubat puan durumu henüz belli değil. Doya Doya Moda yeni bölümü ile bugün saat 13.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.