Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni bölümü ile bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sabah programında müzik, eğlence ve bilgi dolu sabahlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen program eğlenceli konsepti ve farklı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen programda birçok farklı konu konuşuluyor, keyifli sohbetler ve müzik dolu anlar yaşanıyor. Mutfaktan sağlığa, astrolojiden mimariye, magazinden gündem konularına birçok farklı konuda uzman isimlerin katılımı ile izleyenler bilgilendiriliyor. Sanat ve müzik camiasının sevilen isimlerinin de konuk olarak ağırlandığı programda ünlü isimler kendileri hakkında bilinmeyenleri anlatılıyor, özel hayatlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Demet Akalın ve Alişan’ın konukları ile beraber müzik şöleni yaşattığı program ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 10 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine kahkaha dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Miraç Kandili ile ilgili bilgilerin ekrana geldiği 10 mart programında yine sağlık ve mutfak köşesinde özel bilgiler izleyenlerle buluştu. Programın dün ekrana gelen bölümü izleyenlerden yine beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde mutfakta Miraç Şef özel tarifler verirken, sağlık köşesinde de yine bilgi dolu anlar yaşandı. Hayati İnanç ve İkbal Gülpınar’ın konuk olarak ağırlandığı programında Miraç Kandili’nin önemi konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 11 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları henüz belli değil. Program bugün saat 09.45’te canlı yayın ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.