Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 13 Mart 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı samimi ve sıcak anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bir kasabada yaşayan üç kuzenin tüm zorluklara rağmen hayalleri için verdikleri mücadelenin anlatıldığı yapımda Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan başrolleri üstleniyor. Yapım cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı geçen hafta 19. bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dilek bir bilinmezin içinde umutsuzluk içinde kalırken, Taner ve amcaoğulları ise yeni bir maceraya atılır. Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dilek babası ile ilgili yeni bilgilere ulaşır. Öğrendiklerinin hemen anlatmak için de soluğu Taner’in yanında alır. Bu sırada ise Halime’nin ilişkileri hakkında Taner ile konuştuğunu öğrenir. Dilek hem babası ile ilgili bilinmeyenlerden hem de Taner ile ilişkilerindeki problemlerden dolayı çok üzgündür ve kendisini yalnız hisseder. Tüm bunların farkında olan Taner ise Dilek’in yalnız kalmasına ve kendisini kötü hissetmesine izin vermek istemez. Bu sırada halk eğitim merkezi ise çalışmaya başlamıştır. Ancak büyük bir sorun vardır. Bu sorunu tek başına çözemeyeceğini anlayan Gülsüm öğretmen ise Taner ve kuzenlerinden yardım ister. Elektrik santralinin açılışında büyük hayal kırıklığı yaşayan ve istifa etmeye karar veren Münir Bey ise kimseyi dinlemez. Münir Bey’in ne kadar kararlı olduğunu gören Ramazan ise bu olaya müdahale etmeye karar verir. Sefer ise yaşadığı ağır duyguların etkisi ile kendisini ölüme terk eden Erkan’ı kurtarmak için çabalamaya başlar.

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanındaki heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Gönül Dağı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.