Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 676. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

 Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yemek yarışması heyecan dolu eğlenceli bölümleri ile izleyenlerden beğeni topluyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada günün ve haftanın birincisi olacak yarışmacılar merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem eğlence dolu vakit geçirdiği hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi her gün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın sunumu ile yayınlanan yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. İlgi ile takip edilen yarışmada gelinler mutfaktaki yeteneklerini sergilerken kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulmaya ve puanlamaya çalışıyor. Günün yemeğini en iyi yapan yarışmacının yüksek puanları topladığı eğlenceli yarışmada her hafta cuma günü final yapılıyor. Her gün en yüksek puanı alan ve günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, cuma günleri ise haftanın birincisi olan isim açıklanıyor. Yarışmada hafta boyunca en yüksek puanları alan isim 5 altın bilezik kazanırken, haftanın en düşük puanlarını alan isim ise eleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Nisan Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 nisan günü haftanın son yayını ile ekrana geldi. Heyecan dolu finalin gerçekleştiği son bölümde kazanan ve elenen isimler belli oldu. 2 nisan günü haftanın birincisi seçilen isim 81 puan ile Esra oldu. Onu 80 puan ile  Ayten izledi. Esra 5 altın bileziği kazanırken elenen isim ise Aysun oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altının Sahibi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda 5 nisan puan durumu henüz belli değil. Sevilen yarışma saat 13.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.