Sadakatsiz Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 7 Nisan 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 25. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 25. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz heyecan ve gerilim dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk yer alıyor. Aldatılan bir kadının intikam için çıktığı yolda yaşananların işlendiği yapım gerilim dolu sahneleri ile beğeni topluyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sadakatsiz Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Derin’in ortadan kaybolması herkesin hayatında bomba etkisi yaratırken, Asya ise kendisini olayların merkezinden uzak tutmaya çalışır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Volkan ile yaşananlarında ardından Derin ortadan kaybolur. Derin’in beklenmedik şekilde kaybolması hem Volkan üzerinde hem de Güçlü ailesi üzerinde büyük etki bırakır. Herkes Derin’in bulunması için seferber olur. Başlatılan soruşturma kapsamında herkes şüpheli konumundadır. Derin ile arasındaki husumet herkes tarafından bilindiği için Asya da gerginlik yaşamaya başlar. Bu olayların dışında kalmak isteyen Asya, kendisini olayın merkezinden uzak tutmak için harekete geçer. Ancak soruşturma derinleştikçe bu pek de mümkün olmamaktadır. Gönül’ün verdiği ifade ile beraber Asya iyice olayların içinde yer almaya başlar. Bu sırada soruşturmada beklenmedik bir gelişme yaşanır. Derin’in tarifine benzer bir kadının ölü bulunması herkesi endişelendirirken Volkan ise büyük bir şok yaşar.

Sadakatsiz Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında cesedi bulunan kadının Derin olmadığı anlaşılırken, Derin’in Asya’nın evine gelmesi ise şaşkınlık yarattı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.