Masumlar Apartmanı Dizisi 31. Bölüm Full İzle! 27 Nisan Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 31. Bölüm izle seçeneği ile 31. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 31. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı her bölümü ile gündem oluşturmaya devam ediyor. Psikolojik heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekran başına toplayan dizide her bölüm izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı dizi her Salı akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında oluyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve her bölümde psikolojik karakter tahlilleri ile merak uyandıran dizinin yeni bölümünde yine çok konuşulacak gelişmeler ekrana gelecek.

Masumlar Apartmanı Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda geçen hafta yaşananlar yine izleyicilerin ekran başına toplanmasına neden oldu. Esra’nın başına gelenlerin sonrasında apartmandaki herkes birbirinden şüphelendi. Esra ise bu durumda tek bir ismi suçlamış ve bu durumu kendisine yapanın Han olduğundan emin olmuştu. Bunu kanıtlamak için de elinden geleni yapmak istemiş ve büyük bir mücadeleye girmişti. Bu esnada Safiye’nin aklında yer alan isim ise bir başkasını işaret etmişti. Esat’ın yokluğunda ise iyice endişeye kapılmış olan Gülben ne yapacağını şaşırtmıştı. Bu arada da odağı beklenmedik bir kişiye doğru kaymıştı. Neriman ise kendini tamamen dış gelişmelere kapatmış durumdaydı. Artık yaşanan gelişmelerden çok yorulduğunu ifade eden Gülben, bu kapsamda herkesten uzak durmayı tercih etmişti.

Ancak Ege’nin beklenmedik bir şekilde Gülben’i ilgilendirecek şekilde hamle yapması tüm dengelerin değişmesine neden olmuştu. Bu esnada başka bir radyo ile görüşmeye gitmiş olan İnci ise bu yeni işin Han üzerinde nasıl bir etkide bırakacağından habersiz şekilde görüşmesini yapmıştı. Tüm bu olaylar yaşanırken Han ise her şeyin kontrolünün dışında yapılıyor olmasından dolayı büyük bir sıkıntı duymuştu. Ancak henüz başına gelenler bitmemiş, ailesinin başına gelecek yeni bir tehdit ile karşı karşıya kalmıştı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Fragman sonrasında ise izleyiciler yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağını merak etmeye başladılar. 31. Bölüm bu akşam TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.