Zuhal Topal'la Sofrada 595. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Esra Erol 30 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 30 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 30 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 30 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yemek programları arasından en çok seyredilen programlar arasında kendisine özel bir yer bulan, ekranların en çok takip edilen programlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da izleyiciler ile buluşacak. Fox TV ekranlarının sevilen yarışmasında bugünkü bölümde hafta birincisi belirlenecek. Merakla beklenen yeni bölümde yine rekabet ve lezzetli yemeklerin tarifleri öne çıkmış olacak. Haftanın son programı olan bu bölümde yarışmacılar arasındaki rekabetin sonucu da belli olacak ve bir yarışmacı 15 bin lira değerindeki büyük ödülün sahibi olacak. En lezzetli yemeğin yapılması için yeni bölümde de büyük bir mücadele sürerken iddialı sofralar ile kaynanaların beğenisine sunulacak.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 29 Nisan’da Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?

İlgiyle takip edilen programın dün ekranlara gelen bölümünde 1995 doğumlu Melek Aydın mutfaktaki hünerlerini sergiledi. İstanbul’da dünyaya gelen Melek, 2 yılı aşkın bir süredir evli bulunuyor. Elinin çok lezzetli olduğunu iddia eden ve yarışmada büyük ödülü alacağını belirten Melek yaptığı yemekleri kaynanaların beğenisine sundu. Bir önceki bölümde Serpil’in istediği puanları alamadığının farkında olan Melek bu yüzden çok özen göstererek yemeklerini hazırladı. Kaynanası ile de çok iyi anlaştığını ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşanmadığını ifade eden Melek’in menüsü şu yemeklerden oluştu; yayla çorbası, lor dolması, fırında kaşarlı karnabahar, kabak mezesi, balzamik soslu tavuk, iç pilav, Meksika salatası ve kalburabastı.

Menüyü hazırladıktan sonra ise kaynanalar tarafından menü çok beğenilmedi. Kaynanalar menünün basit olduğunu ve el açması olmadığı için büyük puan kaybedeceğini belirttiler. Ancak Melek yaşananlardan etkilenmedi ve yemeklerini hazırlayarak beğeniye sundu. Verilen puanlar sonucunda ise Melek toplamda 24 puanın sahibi oldu. Atiye hanım 6 puan, Herdem hanım 4 puan, Ayşe hanım 3 puan, Fatma hanım ise 5 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Nisan Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Haftanın son bölümünde büyük ödülün sahibi de belli olacağı için yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Saat 16.00’da başlayacak olan yeni bölüm FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.