Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 186. Bölüm Full İzle! 5 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5 Mayıs 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu, gizli kalmış suçların ortaya çıktığı programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Birbirinden çarpıcı gündemlerin ekrana geldiği programda kayıp, aldatılma, dolandırıcılık olayları ekrana geliyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 185. Bölümde Neler Yaşandı, 4 Mayısta Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programın son bölümünde yüzleşmeler ve hesaplaşmalar yaşandı. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde kayıp Musa Çiftçi gündem olmaya devam etti. Musa Çiftçi’nin kaybı ile ilgili yeni iddiaların ortaya çıktığı son bölümde şüpheler Gülçin hanım üzerine yoğunlaştı. Musa Çiftçi’nin komşusu olan Gülçin hanım, hakkındaki iddiaları yanıtlamak için canlı yayına çıkmaktan son dakikada vazgeçti. Programın dün ekrana gelen bölümünde 5 aydır çocuğunu göremeyen Sezer Sağlam da gündem olmaya devam etti. Eşinden ayrı olan ve 5 aydır çocuğundan haber alamayan Sezer Sağlam ve kocası arasında büyük yüzleşme yaşandı. Programın diğer gündemi ise eşi ile ilgili akıl almaz iddialarda bulunan Zeynep hanım oldu. Zeynep hanım ve eşi arasında büyük hesaplaşma yaşandı. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 186. Bölüm Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmelerin ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde kayıp Musa Çiftçi gündem olmaya devam edecek. Yeni gelişme ve olayların ekrana geleceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.