Doya Doya Moda All Star 5 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 38. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 38. Bölüm 5 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda, rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yarışma programında her bölüm heyecan dolu dakikalar ekrana geliyor. Moda konusunda birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu yarışma hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğur Eker, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının günün konseptine en uygun kombinleri hazırlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir konsept ile podyumda boy gösteren yarışmacılar en yüksek puanları almak ve birinci olmak için mücadele ediyor. Hafta boyunca jüriden en yüksek puanlar alan yarışmacı, cuma günleri final bölümü ile açıklanıyor. Haftanın birincisi olan isim tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 4 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada dün birinci olan isim ise merak ediliyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde jüri üyelerinden 20 tam puan alan Su günün birincisi oldu. Onu 19 puan ile Ferdanur takip etti. Özde, Emel ve Betül 16 puan alırken,  Yaren ise 4 puan ile yine günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda Programı 5 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programında 5 mayıs puan durumu ve günün birincisi henüz belli olmadı. Programın merakla beklenen yeni bölümü bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.