Kefaret Dizisi 25. Bölüm Full İzle Star TV! 8 Mayıs 2021 Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kefaret dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantinniyye Oteli romanından ekrana uyarlanan yapım ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Kefaret  Dizisi 25. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen yapımları arasında yer alan Kefaret dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından ekrana uyarlanan yapımın başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay rol alıyor. Dizi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kefaret Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kefaret geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen kitap uyarlaması yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Zeynep her şeyin yoluna girdiğini düşünmeye başlarken, Sude için yeniden savaşmak zorunda kalır. Kefaret dizisi yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kefaret dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zeynep ve Sinan balayında aşk tazelerler. Zeynep artık işlerin yoluna girdiğini düşünmeye başlamıştır. Bu sırada Arzu Ahmet’in evde kendisine çizdiği sınırlar içinde yaşamakta zorlanmaya başlar. Bu sınırları aşıp Elif’e gitmenin yollarını aramaya başlar.  Münevver Kadir ile beraber olmaya dayanamaz. Ali ise Meltem’i ailesi ile tanıştırmanın vaktinin geldiğini düşünmeye başlamıştır. Zeynep ve Sinan için işler yoluna girmeye başlamışken, Sude’nin birden ortaya çıkan akrabası suların bulanmasına neden olur.  Bu akrana Sude’yi Zeynep’ten almak için hamleler yapmaya başlar. Zeynep buna izin vermemekte kararlıdır. Sude de Zeynep’e çok alışmıştır ve ondan koparılmaktan korkar. Bu esnada Sinan işlerin kontrolü altında kalması için çabalamaya devam eder.

Kefaret Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kefaret dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen 25. bölüm fragmanları ekrana geldi. Arzu’nun Ahmet’in evinden çıkması herkesin endişelenmesine neden olur. Sinan ve Ahmet arasındaki savaş devam ederken Münevver’in boşanmak istemesi de Sinan’ı zor duruma düşürür. Zeynep ve Sinan’ın bir sürü yeni mesele ile mücadele etmek zorunda kalacağı yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.