Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 42. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 42. Bölüm 11 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8’in sevilen programı Doya Doya Moda All Star, tüm heyecanıyla devam ediyor. Büyük beden ölçüsüne sahip 7 farklı kadının tarz görünmek için yarıştığı program, iddialı moda kombinlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor. Sevenlerinin büyük bir beğeniyle takip ettiği Doya Doya Moda All Star, 11 Mayıs 2021 tarihinde 42. bölümüyle ekranlara geliyor. Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs 2021 tarihli 41.bölümünde neler yaşandı, günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs 2021 tarihli 42.bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar…

Uzun süredir yayın hayatını sürdüren Doya Doya Moda, All Star sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu sezon yarışan yarışmacılar, geçmişte programa katılmış olan iddialı isimlerden oluşuyor. Rekabet dozunun arttığı Doya Doya Moda All Star jüri üyeliğini Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker yapıyor. Jüri üyeleri tarafından belirlenen konsept içerisinde en moda görüntüyü yakalamaya çalışan yarışmacılar, günü birinci kapatmak için uğraşıyor. Hafta boyunca puan toplayan yarışmacılar, haftanın eleme gününde birinci olmayı ve hediye olan kolyeyi kazanmayı hedefliyor. Konu moda olunca kadınlar arasındaki durmadan tırmanan rekabet, yarışmanın eğlencesini artırıyor.

Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Ekranların sevilen formatı olan Doya Doya Moda All Star, 10 Mayıs 2021 tarihli bölümünde de kadınlara ilham vermeye devam etti. 7 kadının yarıştığı programda günün konsepti renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. Jüri üyelerinin büyük beden kadınlar için vermiş olduğu tüyolar ise izleyenlerini şaşırtmayı başardı.

Doya Doya Moda All Star’ın 7 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan eleme gününde jüri üyesi Umut Eker, yarışmacılara sürpriz yaparak, elenen kişinin olmayacağını söylemişti. Bu nedenle haftaya yeni başlayan herhangi bir isim olmadı. Program; Betül Böçkün, Birben Coşkun, Emel Başkan, Ferdanur Başaran, Özde Karacan, Su Baher ve Yaren Medin yarışmacı olarak devam etti.

Günün sonunda diğer yarışmacıların gerisinde kalarak günü sonuncu bitiren kişi Su olurken, jüri üyelerinden toplam 13 puan aldı. Özde, Betül ve Ferdanur ise 20’şer puan alarak günü zirvede kapattı. Puan durumunun tamamı ise şu şekilde:

  • - Betül Böçkün 20 puan
  • - Ferdanur Başaran 20 puan
  • - Özde Karacan 20 puan
  • - Yaren Medin 19 puan
  • - Birben Coşkun 17 puan
  • - Emel Başkan 16 puan
  • - Su Baher 13 puan

Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star, 11 Mayıs 2021 tarihinde 42.bölümüyle sevenleri için ekrana gelecek. Kıyasıya rekabetin arttığı bu bölümde yarışmacılar, puan toplamak ve bedenlerine uygun tarzlar yaratmak için çabalayacak. Bütçelerini açmamaya çalışacak olan yarışmacıların özgün olması da gerekecek. Jüri üyeleri ise verdiği tüyolarla kadınların moda anlayışına yön vermeye devam edecek. Doya Doya Moda All Star hafta içi her gün olduğu gibi saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.