Sadakatsiz Dizisi 29. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 29. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D’nin yen sezon dizilerinden olan Sadakatsiz, gördüğü ilgiyi korumaya devam ediyor. Dizinin aldatma konusunu farklı biçimde ele alışı ise izleyenlerinin beğenisini topluyor. Her sahnesi gerilim ile olan Sadakatsiz, izleyenlerine bir sonraki bölümde neler olacak sorusunu sordurtuyor. Türkiye’nin sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz 28.bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar…

Med ve Mednova Yapım imzalı Sadakatsiz’in yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisinin kaleme aldığı senaryo, dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlanıyor. Dram ve psikolojik gerilim türündeki dizinin başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor. Dizi, Doktor Asya (Cansu Dere)’nın kocası Volkan (Caner Cindoruk) tarafından aldatıldığını fark etmesiyle başlıyor. Sadakatsiz kocasından intikam almak isteyen Asya, seyircilerine gerilim dolu dakikalar yaşatıyor. Sadakatsiz, 29.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Tehlikeli planlar içerisinde olan Derin, bu bölümde de boş durmadı. Tehlike sularda bu kadar fazla yüzmesi, gerçeklerin yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamasına neden oldu. Asya ve Derin’in sağlıklı olarak bulunması Volkan’ı yeni bir ikilem içerisine soktu. Planlarının sonuçlarıyla yüzleşmeye başlayan Derin, evliliğinden vazgeçememek için yeni planlar içerisine girdi.

Her şeyden ve herkesten uzaklaşmak isteyen Asya, bunun asla mümkün olmadığının farkına varmaya başladı. Asya’nın bu konuyla ilgili atacağı adım ise izleyenlerde merak uyandırdı. Asya, Volkan ve Derin’i bir kez daha karşı karşıya getiren gelişmenin ne olduğu ise bir sonraki bölüme bırakıldı.

Sadakatsiz Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz, heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle sevenlerinin bir sonraki bölümü merak etmesini sağladı. Sevenlerini daha da merak ettirecek olan Sadakatsiz dizisi 29.bölüm fragmanı, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Fragmanda yer alan Asya’nın Volkan ile Derin’e olan sürprizi izleyenleri şaşırtacak. Derin’in planlarının ortaya çıkacağı bu bölümde, Volkan’ın evden gidişi ise dizinin yönünü değiştirecek. Sadakatsiz 29.bölümü ile bugün saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.