Menajerimi Ara 38. Bölüm Full İzle Star TV! 15 Mayıs 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 38. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star Tv’nin sevilen yapımlarından olan Menajerimi Ara, eğlenceli bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevenlerinin ilgiyle beklediği ise Menajerimi Ara yeni bölümleri oluyor. Dicle ile Barış arasındaki ilişkinin gidişatını büyük bir ilgiyle bekleyen seyirciler, Ego Ajans’taki yeni maceraları keyifle izliyor. Menajerimi Ara 38.bölümünün 15 Mayıs 2021 tarihli Star Tv yayın akışında yer almaması ise izleyicilerin meraklanmasına sebep oluyor. Menajerimi Ara 37.bölümde ne oldu, yok mu? Menajerimi Ara 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı, final mi yapıyor? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Ay yapım imzalı olan Menajerimi Ara dizisi, her pazar saat 20.00’de Star Tv aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu dizinin, senaryosu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor. Drama ve komediyi harmanlayan Menajerimi Ara, Ego Ajans’ta yaşanılan maceraları konu alıyor. Tecrübeli oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, her yeni bölümüne de ünlü simaları konuk ediyor. Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlanmış olan Menajerimi Ara’nın başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu gibi isimleri bulunduruyor. Menajerimi Ara dizisinin 38.bölümünün yayın akışında olmaması ise izleyenlerini endişelendiriyor.

Menajerimi Ara Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisi, sevenlerinin karşısına en son 37.bölümü ile çıktı. İrem ile Barış arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlayan Dicle, ikiliyi yakın markaja aldı. İrem’in Barış’a yazdığı notu bulan Dicle, şüphelerinden Emrah, Gülin ve Meral’e bahsetti. Bu konudan haberdar olan üçlü, Dicle’ye gerçekleri anlatmaya karar verdi. Ancak olanları duyan tek kişi Dicle’nin arkadaşları değildi.

Konuşmaların tamamını dinleyen Tuğrul, olanları Ceyda’ya yetiştirmede gecikmedi. Peride’nin oyuncusunun kalp krizi geçirmesi ise Ceyda ile Peride arasındaki gerginliği artırdı. Sert sözler söyleyen Peride, Ceyda’nın kovma restiyle karşılaştı. Arzu ile Çınar arasındaki yakınlaşma, dizinin sevenlerine romantik anlar yaşattı. Ego Ajansı’nın bu haftaki ziyaretçilerinden biri Gülden Avşaroğlu oldu.  

Sürpriz bir projeyle izleyenlerinin karşısına çıkan Ego Ajans’ta menajerler arasında kıyasıya bir rekabet başladı. Tecrübeli Kıraç kendi oyuncusunu seçmelere katmaya hazırlanırken, Çınar ve Dicle ise seçmelerden geri kalmadı. Menajerlerin oyuncularını ise Çağrı Çıtanak, Ruhi Sarı ve Onur Büyüktopçu’yu canlandırdı.

Menajerimi Ara Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin 38.bölüm fragmanın hala yayınlanmamış olması sevenlerini üzdü. 16 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanması beklenen Menajerimi Ara dizisinin Star Tv yayın akışında yer almaması ise dizinin hayranlarını endişelendirmeye başladı. Bu iki gelişme üzerine dizinin hayranları; “Menajerimi ara dizisi bitti mi?”, “Menajerimi Ara final mi yaptı?” gibi konuları merak etmeye başladı.

Menajerimi Ara Dizisi Final Mi Yaptı?

Star Tv dizisinin sevilen yapımı Menajerimi Ara dizisinin, yayın akışı içerisinde yer almaması sevenlerini endişelendirdi. Diziyle ilgili yayıncı kuruluştan herhangi bir açıklama yapılmazken, Menajerimi Ara’nın devam edip etmeyeceği konusu ise belirsizliğini korudu. 38.bölümünün fragmanını da yayına koymayan Menajerimi Ara dizisinin akıbeti henüz belli olmadı. Dizinin hayranları ise gözlerini bir sonraki haftaya çevirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.