Kırmızı Oda Dizisi 38. Bölüm Full İzle! 21 Mayıs 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gerçek yaşam öyküsünden beslenen senaryosuyla çok sevilen Kırmızı Oda dizisi sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. İzleyicisinin karşısına her hafta 3 farklı karakterin terapisiyle çıkan dizi, Türkiye’nin gündemine oturmayı başarıyor. Sevenlerinin ilgiyle takip ettiği Kırmızı Oda, her cuma saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor. Reytingleriyle de kendinden sıkça söz ettiren Kırmızı Oda Dizisi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 37. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar..

Kırmızı Oda 38. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Her bölümü merakla beklenen Kırmızı Oda dizisi, 4 Eylül 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Bir psikiyatristin kliniğinde yaşananları ve hastalarının yaşam öykülerini konu alan Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi kitabından ekranlara aktarılıyor. Kahramanların, hayatlarında yaşadıkları travmaları Manolya Psikiyatri Kliniği'nde anlatan hastaları değişen oyuncular canlandırıyor. Dizinin başrolünde ise psikiyatrist Manolya’ya can veren Binnur Kaya yer alıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda, sevenlerinin karşısına en son 37.bölümü ile çıktı. Vahit, Nihal ve Sadi’nin terapi süreçlerini konu alan bu bölümde, Mitra ile Zafer arasındaki yakınlaşma izleyicinin gözünden kaçmadı. Uğur Yücel’in canlandırdığı Vahit, yıllar sonra ilk kez aşık olduğu kadını Doktor Hanım’a anlattı. İçinde yeni duygular uyandıran ve hayatını değiştiren Şehrazat'tan bahseden Vahit, her şeyden habersiz aşkını ifade etmeye başladı. Doktor Hanım ise Şehrazat’ın Mitra olduğunu anlamakta çok gecikmedi.

Nihal’ın hayatında yapmaya başladığı değişiklik, doktoru tarafından takdirle karşılandı. Çevresini güzelleştirmeye çalışan Nihal, öğrencilerin eksikliklerini gidermek için kolları sıvadı. Artık ağrıları olmadığını söyleyen Nihal, Zafer ile boşanmaya karar verdiğini ifade etti. Kırmızı Oda izleyenlerinin çok sevdiği Sadi ise hapishane günlerini anlatmaya başladı. Miço’nun geldiğini hissettiğini söyleyen Sadi, sevenlerini yine duygulandırmayı başardı. Bu bölümde Nihal’i Esra Ronabar, Sadi’yi ise Erkan Petekkaya canlandırdı.

Kırmızı Oda Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda sevenlerinin karşısına bu akşam yeni bölümüyle çıkmaya hazırlanıyor. 38. bölüm fragmanını yayınlayan Kırmızı Oda, Miço’yu resmen gösteriyor. Patronunu terk eden Miço Mehmet, delikanlı Sadi’nin karşısına çıkıyor. Bu büyük yüzleşme ise terapi odasının ana konusu haline geliyor. Giderek karışan Vahit, Şehrazat ve Zafer üçgeninde Doktor Hanım’ın ne yapacağı ise merakla bekleniyor. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00'de TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.