Kırmızı Oda Dizisi 41. Bölüm Full İzle! 11 Haziran Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Farklı konusuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Kırmızı Oda dizisi, TV8 ekranlarına yeni bölümleriyle gelmeye devam ediyor. Şu sıralar Sadi’nin travmalarını ekranlara taşıyan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Kırmızı Oda Dizisi 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 40. bölümde neler yaşandı? İşte Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Gerçek bir psikiyatrist kliniğinde yaşanan terapileri ekranlara taşıyan Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi kitabından ekranlara uyarlanıyor. Ele aldığı karakterlerin travma dolu hikayeleriyle seyircisini ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda, TV8 ekranlarına, OGM Pictures imzalı olarak geliyor. Yönetmenliğini Alı Balcı’nın üstlendiği Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Manolya isimli bir psikiyatristi canlandıran Binnur Kaya’ya dizi boyunca birbirinden farklı ve ünlü oyuncular eşlik ediyor. 4 Eylül 2020 tarihinden bu yana TV8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi her cuma saat 20.00’da yayınlanıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 40. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda dizisi seyircisinin karşısına en son 40.bölümü ile çıktı. Vahit’in vedasını ekranlara getiren Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Zafer, Sadi ve Mitra’nın terapileri seyirciler ile buluştu. Yiğit Özşener’in canlandırdığı Zafer, Mitra'nın kendisini restoranda bırakıp gitmesine çok içerledi ve suçu kendisinde aramaya başladı.

Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Mitra, Zafer'in Vahit'in oğlu olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Doktor Hanım çaresizlik içinde Mitra için bir çözüm ararken, Mitra babası ile buluşacağını doktoru ile paylaştı. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi, Azra ile ilişkilerinden ötürü Hamdi Baba ile arası bozulunca yeniden sokaklara döndüğü günleri Doktor Hanım'a anlatırken, Miço ile barışmalarını da terapisinde paylaştı.

Kırmızı Oda Dizisi 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisi 41.bölümü ile seyircisinin karşısına bu akşam çıkacak. Geçen bölüm kalp krizi geçiren Vahit hayatını kaybedecek. Vahit’in oteli Mitra’ya bırakması ise aile içinde büyük bir şaşkınlık yaratacak. Mitra’nın peşine düşmeye karar veren Zafer, öğreneceği gerçekten habersiz olarak ilerleyecek. Zafer ile eşi arasındaki soğukluk gitmeye başlayacakken; Sadi, eski dostu Miço’nun dönüşüyle duygusal anlar yaşamaya devam edecek. Kırmızı Oda dizisi, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.