Aşkın Tarifi 2. Bölüm Full İzle! 14 Haziran 2021 Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni yaz dizisi olan Aşkın Tarifi, Kanal D ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. Seyircisi ile ikinci kez buluşacak olan Aşkın Tarifi dizisi, magazin gündemlerinin vazgeçilmezi olmaya başlıyor. Aşkın Tarifi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Kanal D’nin yaz sezonu için ilk yayına soktuğu dizi olan Aşkın Tarifi, ikinci bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Romantik komedi türü içeriğiyle seyirci kitlesi oluşturmaya başlayan Aşkın Tarifi, Kanal D ekranlarına NTC Medya, imzalı olarak geliyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı Aşkın Tarifi dizisinin yönetmenliğini Deniz Koloş yapıyor. Leyla Oter ve Doruk Erengül’ün senaryosunu birlikte kaleme aldığı Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Aşkın Tarifi dizisi seyircisin karşısına en son 1.bölümü ile çıktı. Gaziantepli bir kebap ustası olan Fırat’ın hayatı nişanlısının düğün gününde kendisini terk etmesiyle yerle bir oldu. Bu terk edilişin karşısında deliren Fırat, nişanlısının neden kendisini terk ettiğini araştırırken karşısına Taylan Günebakan namı diğer Doktor Aşk çıktı. Bunun üzerine gündüz kuşağının vazgeçilmezi olan ünlü yaşam koçu Taylan Günebakan, Fırat’ın birinci düşmanı haline geldi.

Doktor Aşk’a aşk konusunda bir ders vermek isteyen Fırat, vakit kaybetmeden harekete geçti. Doktor Aşk’ın mutluluğunu bozmaya karar veren Fırat, planı dahilinde onun sevgilisi Naz’a ulaşmak için Naz’ın yeni açtığı Fransız Restoran’ında işe girmeye karar verdi. Geçmişte Fransız mutfağında çalışmış olan yetenekli şef Fırat hem özlediği bir dünyayla hem de Naz’la bu restoran sayesinde bir araya geldi. Kendisine Naz’ı aşık etmek için harekete geçen Fırat, işinin sandığından daha zor olduğunu anlamakta gecikmedi.

Aşkın Tarifi Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Aşkın Tarifi dizisi seyircisinin karşısına bu akşam 2.bölümü ile çıkacak. 2.bölüm fragmanına göre Aşkın Tarifi dizisinde; Naz ile Fırat birlikte bir düğüne katılacak. Yavaş yavaş Fırat'tan etkilenmeye başlayan, Naz fotoğrafların basına yansıması ile dağılacak. Bu durumdan hiç hoşnut olmayan Taylan ise, Naz üzerinden kendi reklamını yapabilmek için harekete geçecek. Ancak, Fırat Taylan'ın foyasını ortaya çıkarmak için araştırmalar yapmaya başlayacak ve vakit kaybetmeden elde ettiklerini Naz'a da söyleyecek. Aşkın Tarifi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.